Helt Med blir kunde hos Avans!

Helt Med blir kunde hos Avans!

Helt Med inngår avtale med Avans AS om bruk av programvaren Ad Opus.

Helt Med er et prosjekt drevet av stiftelsen SOR, og har som mål å gi mennesker med utviklingshemming mulighet til å få plass i det ordinære arbeidslivet gjennom tilrettelegging og oppfølging. Prosjektet er finansiert over statsbudsjettet frå 2018, og har i dag kommet i gang i Bergen. I 2018 utvider man til Oslo, og videre til 3-4 mellomstore og små kommuner.

Avans AS har 14 ansatte ved kontorene i Dale i Sunnfjord og i Bergen, og dagligleder ved Avans AS, Magnar Høyvik er svært fornøyd med å få levere programvaren Ad Opus til Helt Med.

Helt Med sine behov er svært komplekse, og vi viser nok ein gong at våre moderne og fleksible løysingar treff i samband med det kundane våre etterspør. I tillegg tykkjer eg det er kjekt å få bidra i eit så nyttig og viktig prosjekt som det Helt Med driv.

Vi ønsker Helt Med velkommen som bruker av vår programvare.

 

2018-07-02T11:27:20+00:00
Vi bruker informasjonskapsler og tredjeparts programvare i henhold til Innstillinger Ok

Informasjonskapsler

Tredjeparts programvare

Informasjonskapsler
Tredjeparts programvare