zzz Ad Opus Light2018-06-27T13:45:07+00:00

Ad Opus Light – Fleksibel attføringsløsning

Effektiv styring av attføringstiltak krever gode løsninger. Ad Opus Light er en fullverdig attføringsløsning for mindre attføringsbedrifter. Ad Opus Light er en skalert versjon av Ad Opus som de aller største attføringsbedriftene benytter.

Dekker hele tiltaksløpet

Ad Opus er en skalerbar løsning som dekker hele kjeden av et tiltak, fra søknadsregistrering til sluttrapport. Løsningen har også en helt egen oppbygging rundt journalføring, som gir en meget god kvalitetssikring av gjennomføringen av et tiltak og oppgavene deltakeren skal gjennom.

Avansert tilgangsadministrasjon

Fleksibel administrasjon av brukere er viktig. Ad Opus Light gir deg full kontroll over alle brukere, roller og tilganger og alt loggføres i henhold til lovverket.

Rapportering

Ad Opus Light benytter den samme kraftige rapportgeneratoren som Ad Opus. Funksjoner som automatgenerering av refusjonskrav, sluttrapporter, månedsrapporter og statistikkrapporter er inkludert.

Utviklet rundt krav og standarder

Attføringsbedrifter har en rekke krav og standarder å følge. Ad Opus dekker alle myndighetskrav og er tilpasset eQuass-standarden.

Interessert? Ta en prat med oss

Kontakt oss
Vi bruker informasjonskapsler og tredjeparts programvare i henhold til Innstillinger Ok

Informasjonskapsler

Tredjeparts programvare

Informasjonskapsler
Tredjeparts programvare